• Fasaderenhold

  Vi har lang og bred erfaring og høy kompetanse når det gjelder valg av kjemi og metode for fasaderenhold. Maskinparken vår består av avanserte maskiner for optimalt resultat. Vi har tilgang på alt av spesial lifter fra våre samarbeidspartnere som gjør at vi kan komme til nesten overalt hvor du måtte trenge vedlikehold. Vi sørger for nødvendige sperretillatelser og sikrer området det arbeides på slik at ulykker kan unngås på best mulig vis.

 • Vinduspuss

  Alle vinduer trenger årlig vedlikehold. Vi utfører utvendig og innvendig vinduspuss for en rekke store/mellomstore og små kunder i Sørlandsområdet. Ingen utfordringer er for store og våre profesjonelle vinduspussere kan utføre vinduspuss i alle høyder. Vi sørger for nødvendige sperretillatelser og sikrer området det arbeides på slik at ulykker kan unngås.

 • Persiennevask og markisevask

  Vi anbefaler regelmessig vask av persienner og markiser. Rene persienner fører også til at vinduene holder seg fine og rene mye lengre. Dersom ikke persienner rengjøres regelmessig ser vi at tråder og lameller blir ødelagt av forurensing. Markiser får kortere levetid og fargen blir ofte blass uten ordentlig vedlikehold. Vi tilbyr skånsom og effektiv rengjøring av kostbar solskjerming.

 • Graffitifjerning

  Beste måte å forebygge mot graffiti er å fjerne det hurtigst mulig og helst innen 24 timer.

  • Vi har lang erfaring og god materialkunnskap når det gjelder graffitifjerning.
  • Vi klarer vanskelige overflater slik som tegl, marmor, mur, granitt og metall.
  • Vi fjerner graffitien så det ikke synes i etterkant.

  S

  Graffiti som ikke fjernes virker som en invitasjon til mer «tagging». Det er derfor viktig å iverksette mottiltak slik at man kan unngå at flere setter sine ”signaturer” i tilknytning til graffitien. Vi fjerner graffiti skånsomt, og kan samtidig tilby å impregnere overflaten slik at fremtidige «tagginger» lettere kan fjernes.